Конкурстық құжаттама » №53 мектеп, Алматы қ. | №53 Школа г. Алматы
Алматы қаласы
білім басқармасының
"№53 мектеп-гимназиясы"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(727) 223-86-51
Есепші бөлімі:
+7(727) 223-86-51
Нашар көрушілер
нұсқасы
19
январь
2015

Конкурстық құжаттама

gor-pitanie-2015.doc [152 Kb] (cкачиваний: 30)
Посмотреть онлайн файл: gor-pitanie-2015.doc
Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc [203,5 Kb] (cкачиваний: 35)
Посмотреть онлайн файл: Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc gor-pitanie-2015.doc [152 Kb] (cкачиваний: 30)
Посмотреть онлайн файл: gor-pitanie-2015.doc
Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc [203,5 Kb] (cкачиваний: 35)
Посмотреть онлайн файл: Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc

gor-pitanie-2015.doc [152 Kb] (cкачиваний: 30)
Посмотреть онлайн файл: gor-pitanie-2015.doc

 

Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc [203,5 Kb] (cкачиваний: 35)
Посмотреть онлайн файл: Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc

 

gor-pitanie-2015.doc [152 Kb] (cкачиваний: 30)
Посмотреть онлайн файл: gor-pitanie-2015.doc

 

Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc [203,5 Kb] (cкачиваний: 35)
Посмотреть онлайн файл: Orta-blm-beru-yymdarynda-blm-alushylardy-tamatandyrudy-yymdastyru-boyynsha-krsetletn-yzmetterd-berushn-tadau-aidalaryna.doc

 

gor-pitanie-2015.doc [152 Kb] (cкачиваний: 30)
Посмотреть онлайн файл: gor-pitanie-2015.doc gor-pitanie-2015.doc [152 Kb] (cкачиваний: 30)
Посмотреть онлайн файл: gor-pitanie-2015.doc Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушіні таңдау қағидаларына
1-қосымша
 
            «Бекітемін»
                                                                                               Алматы қаласы
Білім басқармасының
 «№53 Мектеп - гимназия  »
КММ
директоры
                          Айтуган О.
                                                                                    бұйрық №183 от 19.01.2015ж.
 
 
Алматы қаласы Білім басқармасының «№53 мектеп-гимназия» коммуналдық мемлекеттік мекемесінде білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушіні таңдау жөніндегі
 
                                            конкурстық құжаттама
 
Алматы қаласы Білім басқармасының « №53 мектеп – гимназия » коммуналдық мемлекеттік мекемесінде білім алушыларды тамақтануын ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді тандау конкурсы
(конкурс атауын көрсету)
 
 
Конкурсты ұйымдастырушы: Алматы қаласы Білім басқармасының«№53 Мектеп - гимназия»  коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Орналасқан жері : Қазақстан Республикасы, Алматы қаласы, Медеу ауданы, Глубокая көшесі, 18
БСН: 990440002946
Банк реквизиттері:
"ҚР Қаржы министрлігінің Қазынашылық Комитеті" ММ
ЖСК: KZ150705023603851001 БСК: KKMFKZ2A, шот валютасы: KZT, КБе: 12.
Байланыс телефоны: +7(727) 2238293
Электрондық және почта мекенжайын көрсету: Sh_53@mail.ru ,
 индекс 050007, Қазақстан Республикасы, Алматы қаласы, Медеу ауданы,Глубокая     көшесі, 18
 (тапсырыс берушінің толық атауын, орналасқан жерін, БСН, банктік деректемелерін, байланыс телефондарын, электрондық және почта мекенжайын көрсету)
 
 
1. Жалпы ережелер
1. Орта білім беру ұйымында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметті (бұдан әрі – көрсетілетін қызмет) алушылардың жалпы саны  594 білім алушыны құрайды, оның ішінде жекелеген санаттағы білім алушылар 318,оның ішінді 15 оқушы әлеуметті төмен.
 Білім алушыларды тегін тамақтандыруды ұйымдастыруға бюджет қаражаты есебінен бөлінетін сома 5732 000( сегіз милион жеті жүз отыз мың) теңге 00 тиынды  құрайды. әлеуметі төмен балалардың ақша төлемі.және 2610000,00 әлеуметтік жағдайы төмен балалар
Бір білім алушыны тамақтандыру құны конкурсты ұйымдастырушы белгілеген құннан аспайды.
2. Осы конкурстық құжаттама мыналарды:
1) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 1-қосымшаға сәйкес көрсетілетін қызметтерді алушылар санаттарының тізбесін;
2) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 2-қосымшаға сәйкес техникалық тапсырманы;
3) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 3, 4-қосымшаларға сәйкес заңды және жеке тұлғалар үшін конкурсқа қатысуға арналған өтінімді;
4) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 5-қосымшаға сәйкес әлеуетті өнім берушінің біліктілігі туралы мәліметтерді;
5) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 6-қосымшаға сәйкес неғұрлым сапалы қызмет көрсетуді ұсынатын конкурс жеңімпазын айқындау үшін критерийлер тізбесін қамтиды.
3. Конкурсқа қатысуға ниет білдірген әлеуетті өнім беруші конкурсқа қатысуға өтініммен қоса орта білім беру ұйымдарының білім алушыларын тегін тамақтандыруды қамтамасыз ету үшін бюджет қаражаты есебінен бөлінген соманың бір пайызы мөлшерінде конкурсқа қатысуға арналған өтінімді қамтамасыз етуді:
1) конкурсты ұйымдастырушының (тапсырыс берушінің) мынадай банк шотында: ҚР Қаржы министрлігінің Қазынашылық Комитеті", ЖСК: KZ880705023603846001, БСК: KKMFKZ2A, шот валютасы: KZT, КБе: 12. орналастырылғын ақшаның кепілдік берілген ақша жарнасы;
2) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 7-қосымшаға сәйкес банктік кепілдік нысанында енгізеді.
 
2. Әлеуетті өнім берушілерді конкурс туралы хабардар ету
 
4. Конкурсты ұйымдастырушы конкурстық құжаттама бекітілген күннен бастап күнтізбелік бес күн ішінде, бірақ әлеуетті өнiм берушiлер конкурсқа қатысуға өтiнiмдер беретін соңғы күнге дейін кемiнде күнтiзбелiк жиырма күн қалғанда Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау қағидаларының 2-қосымшасына сәйкес нысан бойынша интернет-ресурста конкурс туралы хабарландыруды орналастыру арқылы әлеуетті өнім берушілерді хабардар етеді.
5. Конкурстық құжаттаманың көшірмелері интернет-ресурста орналастырылады және ол әлеуетті өнім берушілерге қағаз түрінде беріледі.
6. Конкурстық комиссияның хатшысы конкурс қатысушыларына конкурстық құжаттаманың қағаз түріндегі көшірмелерін қол қойғызып береді және деректерді конкурстық құжаттаманың көшірмесін алған тұлғаларды тіркеу журналына енгізеді.
7. Тұлғаларды тіркеу журналында конкурс атауы мен өткізу мерзімі, әлеуетті өнім берушінің не заңды тұлға өкілінің тегі, аты, әкесінің аты, жеке куәлігінің нөмірі, орналасқан жері мен байланыс телефондары, конкурстық құжаттама көшірмесін алу уақыты мен күні көрсетіледі.
8. Тұлғаларды тіркеу журналы тігіледі, беттері нөмірленеді, соңғы парағы конкурсты ұйымдастырушының мөрімен бекітіледі.
 
3. Конкурсқа қатысуға конкурстық өтінімді ресімдеу
 
9. Конкурсқа қатысуға өтінім:
1) осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 3, 4-қосымшаларға сәйкес мемлекеттік және орыс тілдерінде жасалған және әлеуетті өнім берушінің қолы қойылып, мөрімен куәландырылған өтінімді;
2) конкурстық құжаттаманың талаптарына сәйкес әлеуетті өнім беруші құжаттарының тізбесін қамтиды:
заңды тұлғалар үшін құқықтық қабілеттілігін (заңды тұлғаны мемлекеттік тіркеу туралы куәліктің көшірмесі немесе анықтама, заңнамада белгіленген тәртіппен бекітілген жарғы көшірмесі), жеке тұлғалар үшін – азаматтық қабілеттілігін (кәсіпкерлік субъектісі ретінде тіркелгені туралы құжат, жеке куәлігінің көшірмесі) растайтын нотариат куәландырған құжаттар;
осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 8-қосымшаға сәйкес әлеуетті өнім берушіге қызмет көрсететін банктің немесе банк филиалының банктің (банк филиалының) бірінші басшысының немесе оның орынбасарының қолы қойылып, банк мөрі бар әлеуетті өнім берушінің Қазақстан Республикасы Ұлттық Банкі Басқармасының қаулысымен бекітілген Екінші деңгейдегі банктердегі, кредиттік серіктестіктердегі және ипотекалық компаниялардағы бухгалтерлік есеп шоттарының үлгі жоспарына сәйкес банктің немесе банк филиалының алдындағы міндеттемелерінің барлық түрлері бойынша анықтама берілген күннің алдындағы үш айдан көп созылған мерзімі өткен берешектің жоқтығы туралы анықтаманың түпнұсқасы (егер әлеуетті өнім беруші бірнеше екінші деңгейдегі банктердің немесе филиалдардың, сондай-ақ шетелдік банктің клиенті болып табылса, осы анықтама осындай банктердің әрқайсысынан ұсынылады). Анықтама конкурстық өтінімдер бар конверттер ашылатын күннің алдындағы бір айдан кешіктірілмей алынуы тиіс;
конкурстық өтінімдер бар конверттерді ашу күнінің алдындағы бір айдан кешіктірмей алынған үш айдан астам салық берешегінің, міндетті зейнетақы жарналары және жинақтаушы зейнетақы қорларына әлеуметтік аударымдар бойынша берешегінің жоқ екені туралы (төлеу мерзімі Қазақстан Республикасының заңнамасына сәйкес кейінге қалдырылған жағдайларды қоспағанда) салық органы басшысының не орынбасарының қолы қойылып, мөрімен бекітілген не e-gov электрондық үкіметі порталы арқылы алынған салық органының белгіленген нысандағы анықтамасының түпнұсқасы;
бар болса ҚҚС (қосылған құн салығы) бойынша есепте тұрғаны туралы куәліктің көшірмесі;
осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 7-қосымшаға сәйкес конкурсқа қатысуға банктік кепілдік немесе кепілдік берілген ақшалай жарна түрінде өтінімді қамтамасыз етуді растайтын құжаттың түпнұсқасы;
осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 2-қосымшаға сәйкес көрсетiлетiн қызметтердiң сапалық және сандық сипаттамалары айқындалған техникалық тапсырма. Техникалық тапсырмада міндетті тәртіппен оқушыларды сапалы, теңгерімделген және қауіпсіз тамақтандыруды қамтамасыз ету үшін талап етілетін перспективалық мәзір көрсетіледі;
осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 5-қосымшаға нысан бойынша қызметкерлердің біліктілігі туралы мәліметтер.
 
4. Конкурсқа қатысуға өтінімді беру тәртібі
 
10. Конкурсқа қатысуға өтінімдерді конкурсқа қатысушылар конкурсты ұйымдастырушыға қолма-қол немесе почта байланысын пайдалана отырып:  050007, Қазақстан Республикасы, Алматы қаласы, Медеу ауданы, Глубокая көшесі, 18, екінші қабат,бухгалтер кабинеті.
Конкурстық құжаттаманы қабылдауға және тіркеуге жауаптыБайсултан М.Б - конкурстық комиссияның хатшысы.
Өтінімдерді қабылдау жұмыс күндері сағат 09-00-ден 17-00-ге дейін, сонғы мерзімі 2015 жылдың  09 ақпан  қоса ала отырып сағат 17-00 дейін қабылданады.
Байланыс телефоны: +7(727) 223-89-93
11. Конкурстық комиссияның хатшысы өтінімдері бар конверттерді қабылдайды және өтінімдерді тіркеу журналына конкурсқа қатысуға өтінім берген әлеуетті өнім беруші туралы мәліметтерді енгізеді.
12. Конкурсқа қатысуға өтінімдерді тіркеу журналында өткізу мерзімі туралы, конкурсты ұйымдастырушы, әлеуетті өнім беруші жөнінде мәліметтер, атауы мен почта мекенжайы, ЖСН, жеке куәлігі, өтінімді тіркеу күні мен уақыты көрсетіледі.
Көрсетілген журналға өтінімдерді тіркеуден бас тарту себебін көрсете отырып, әлеуетті өнім берушілер туралы мәліметтер енгізіледі.
Конкурсқа қатысуға өтінімдерді тіркеу журналы конкурстық құжаттама көшірмелерін алған адамдарды тіркеу журналына ұқсас ресімделеді.
13. Конкурсты ұйымдастырушы бекіткен мерзім өткеннен кейін ұсынылған өтінімдер тіркелуге жатпайды және әлеуетті өнім берушілерге қайтарылады.
5. Конкурс өтінімдері бар конверттердіконкурстықкомиссияның
ашуы
14. Конкурстық комиссия конкурсқа қатысуға өтінімдері бар конверттерді ашуды конкурстық құжаттамада көрсеткен  2015 жылдың 08 қаңтар күні сағат 10:00-де КММ «№53 Мектеп-гимназия»  конкурстық комиссия мүшелерінің қатысуымен өткізеді.
15. Конкурстық комиссияның төрағасы қатысушыларға конкурстық комиссияның құрамы, белгіленген мерзімде конкурсқа қатысуға өтінімді ұсынған әлеуетті өнім берушілердің саны туралы хабарлайды.
16. Комиссия хатшысы конкурсқа қатысуға өтінімді ұсынған тұлғаларды тіркеу журналына енгізілген мәліметтерді жариялайды және әлеуетті өнім берушілердің конкурсқа қатысуға өтінімдері бар конверттерін ашады.
17. Конкурсты ұйымдастырушының хабарландыруында белгіленген мерзімде ұсынылған конкурсқа қатысуға өтінімдері бар конверттер ашылуға жатады.
18. Конверттерді ашу хаттамасы Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау қағидаларының 3-қосымшасына сәйкес ресімделеді, оған конкурстық комиссияның мүшелері әрбір парағына және соңына қолын қояды және әлеуетті өнім берушілердің өтінімдері бар конверттер ашылған күннен бастап күнтізбелік үш күннен кешіктірмей интернет-ресурста орналастырылады.
6. Конкурстық өтінімдерді қарау
19. Комиссия өтінімдер бар конверттерашылғанкүнненбастапкүнтізбелік бес күнішіндеконкурсқақатысуғарұқсат беру үшін өтінімді толықтығы және конкурстық құжаттамаға сәйкестігі тұрғысынан қарайды.
20. Конкурсқа қатысуға өтінімдер ұсынған, конкурстық құжаттама талаптарына сәйкес келмейтін әлеуетті өнім берушілер конкурсқа жіберілмейді.
21. Конкурстық комиссия конкурстық құжаттама талаптарына сәйкес келмейтін әлеуетті өнім берушілерді айқындайды және оларды конкурсқа қатысушылар ретінде таниды.
22. Отырыс конкурсқа рұқсат беру туралы хаттамамен ресімделеді, оның әрбір парағына және соңына конкурстық комиссияның барлық мүшелері қолын қояды.
23. Комиссия Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау қағидаларының 4-қосымшасына сәйкес өзінің шешімін конкурсқа рұқсат беру хаттамасымен ресімдейді.Қол қойылған конкурсқа рұқсат беру хаттамасы комиссия отырысы өткен күннен бастап күнтізбелік екі күннен кешіктірмей интернет-ресурста орналастырылады.
24. Конкурсты ұйымдастырушы неғұрлым сапалы көрсетілетін қызметті ұсынатын конкурс жеңімпазын айқындау үшін өнім берушіні таңдау критерийлерін көздейді.
25. Комиссия конкурсқа қатысуға рұқсат беру хаттамасы жарияланған сәттен бастап күнтізбелік екі күн ішінде осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 6-қосымшаға сай өлшемдерге сәйкес жеңімпазды айқындау үшін рұқсат берілген әлеуетті өнім берушілердің өтінімдерін бағалайды және салыстырып тексереді.
26. Конкурстық комиссияның өтінімді конкурстық құжаттама талаптарына сәйкестендіруге байланысты әрекетіне жол берілмейді. Өтінімді сәйкестендіру деп конкурстық комиссияның өтінімді жетіспейтін құжаттармен толықтыруға, құжаттарды алмастыруға, тиісінше ресімделмеген құжаттарды дұрыстауға бағытталған әрекеті түсініледі.
27. Егер неғұрлым үздік сипаттамалары бар көрсетілетін қызмет ұсынылған жағдайда, әлеуетті өнім берушінің техникалық тапсырмасының конкурстық құжаттамада көрсетілген техникалық тапсырмаға сәйкес болмауына жол беріледі.
28. Барынша көп балл жинаған және басқа әлеуетті жеткізушілермен салыстырғанда міндеттемелерді ең үздік орындау шарттарын ұсынған әлеуетті өнім беруші конкурс жеңімпазы болып танылады.
Егер конкурста конкурстық құжаттаманың талаптарына сәйкес өтінімді ұсынған және Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау қағидаларының талаптарына сәйкес келетін бір әлеуетті өнім беруші қатысқан жағдайда, ол конкурс жеңімпазы болып танылады.
29. Конкурстық комиссияның төрағасы, ол болмаған жағдайда төраға орынбасары конкурстық комиссияның отырысына қатысып отырған тұлғаларға конкурс нәтижелері мен жеңімпазын жариялайды.
30. Конкурс қорытындылары туралы хаттама Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау қағидаларының 5-қосымшасына сәйкес ресімделеді, оған комиссияның мүшелері әрбір парағына және соңына қолын қояды.
31. Конкурс қорытындылары туралы хаттамаға қол қойылған күннен бастап екі жұмыс күні ішінде конкурсты ұйымдастырушы конкурс қорытындылары туралы хаттаманы интернет-ресурста орналастырады.
32. Әлеуетті өнім беруші конкурсқа қатысуға өтінімді қамтамасыз етуді ол конкурс жеңімпазы ретінде айқындалған жағдайда шарт жасасудың және шартты орындаудың қамтамасыз етуін енгізудің кепілі ретінде енгізеді.
33. Әлеуетті өнім беруші конкурсқа қатысуға өтінімді қамтамасыз етуді конкурсқа бөлінген соманың бір пайызы көлемінде енгізеді.
34. Әлеуетті өнім беруші осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 7-қосымшаға сәйкес банктік кепілдік немесе кепілдік берілген ақша жарнасы түрінде конкурстық өтінімді қамтамасыз етуді енгізеді, ол конкурсты ұйымдастырушының банк шотына енгізеді.
35. Өтінімді қамтамасыз етудің қолданылу мерзімі – конкурс өтінімінің қолданылу мерзімінен кем емес.
36. Қамтамасыз етуі жоқ конкурсқа қатысуға өтінімдерді конкурстық комиссия кері қайтарады.
37. Әлеуетті өнім берушінің тұтастай алғанда, үшінші тұлғаларда не конкурсқа қатысуға өтінім мерзімінің аяқталуына дейін енгізілген кепілдік берілген ақша жарнасы бөлігінде талап ету құқығының туындауына әкелетін іс-қимылдарына жол берілмейді.
38. Конкурсты ұйымдастырушы конкурсқа қатысуға өтінімді қамтамасыз етуді мынадай:
1) жеңімпаз деп айқындалған әлеуетті өнім беруші шарт жасасудан жалтарған;
2) конкурстың жеңімпазы шарт жасасып, конкурстық құжаттамада белгіленген шарттың орындалуын қамтамасыз етуді енгізу және (немесе) енгізу мерзімдері туралы талаптарды орындамаған не уақтылы орындамаған жағдайларда қайтармайды.
39. Конкурсты ұйымдастырушы әлеуетті өнім берушіге өзі енгізген конкурсқа қатысуға өтінімді қамтамасыз етуді мынадай жағдайлардың бірі басталған күннен бастап күнтізбелік үш күн ішінде қайтарып береді:
1) конкурсқа қатысуға рұқсат беру туралы хаттамаға қол қойылуы. Көрсетілген жағдай конкурсқа қатысуға жіберілген әлеуетті өнім берушілерге қолданылмайды;
2) конкурс қорытындылары туралы хаттамаға қол қойылуы. Көрсетілген жағдай конкурс жеңімпазы болып айқындалған конкурсқа қатысушыға қолданылмайды;
3) шарттың күшіне енуі және конкурс жеңімпазының шарттың орындалуын қамтамасыз етуді енгізуі.
  Орта білім беру ұйымдарында білім
алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру
 бойынша көрсетілетін қызметтерді
 берушілерді таңдау жөніндегі
 үлгілік конкурстық құжаттамаға
 1-қосымша
Көрсетілетін қызметті алушылар санатының тізбесі
Алматы қаласы Білім басқармасының «№53 Мектеп-гимназия» КММ оқушыларының тамақтануын ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді тандау конкурсы
 




Конкурстыұйымдастырушыныңатауы
Білім беру ұйымындағыкөрсетілетінқызметтіалушылардыңжалпы саны
Оныңішінде бюджет қаражатыесебінентегінтамақтандыру мен қамтамасызетілетінбілімалушылар
Қызметтікөрсетумерзімдері
Қызметтікөрсетуорны
Білімалушылардытегінтамақтандырудықамтамасызетуге бюджет қаражатыесебінен бөлінген сома
1
2
3
4
5
6
7
1
Алматы қаласы Білім басқармасының «№53 Мектеп -гимназия»  коммуналдық мемлекеттік мекемесі
584
300
 
15
01.03.2015ж.-25.06.2015ж.
01.03.2015
31.12.2015
Алматы қаласы, Медеу ауданы, Глубокая көшесі, 18
5732 000тг.
 
2610 000тг.
 
Күні 19.01.2015г.
Директор  ___________________________Айтуган О.                                                       М.О.
 
  Орта білім беру ұйымдарында білім 
алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру
 бойынша көрсетілетін қызметтерді
 берушілерді таңдау жөніндегі
 үлгілік конкурстық құжаттамаға
 2-қосымша
Алматы қаласы Білім басқармасының «№53 Мектеп-гимназия» КММ оқушыларының тамақтануын ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді тандау бойынша конкурстық құжаттамаға техникалық тапсырма
 
Алматы қаласы Білім басқармасының «№53 Мектеп- гимназия» КММ оқушылары тамақтануын ұйымдастыру бойынша қызмет
1.Алматы қаласы, Медеу ауданы, Глубокая, 18 мекен жайы бойынша орналасқан орта білім беру ұйымындағы көрсетілетін қызметті алушылардың жалпы саны барлығы 594, оның ішінде бюджет қаражаты есебінен тегін тамақтандыру мен қамтамасыз етілетін білім алушылар саны 318 оқушы үшін тамақтандыруды ұйымдастыру мен қамтамасыз ету 2011жылғы 30желтоқсандағы № 1684 Қазақстан Республикасының Үкіметінің қаулысымен бекітілген «Балалар және жасөспірімдердің білімі және тәрбиесі объектілеріне қойылатын санитарлық – эпидемиологиялық талаптар», 2011жылғы 30 желтоқсандағы №1665 Қазақстан Республикасының Үкіметінің қаулысымен бекітілген «Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар» ( бұдан әрі-Санитарлық ережелер) Санитарлық ережелер арқылы жүзеге асырылады.
Санитарлық ереже мектептегі тамақтану саласында қызмет көрсететін, олардың меншік нысанына қарамастан, жеке және заңды тұлғаларға арналған.
2. Алматы қаласы Білім басқармасының «№53 Мектеп-гимназия»  оқушылары үшін  тамақтандыруды ұйымдастыруға көрсетілетін қызметтердің сапалы орындалу мақсатында потенциалды жабдықтаушы келесідей құжаттарды растау қажет (құжаттар конкурстық сұранымда болуы керек).
1) Тамақтану блогында жұмыс істейтін, жұмыс істеуге рұқсаты бар қызметкердің  медициналық  кітапшасының болуы;
2) Ыдыс және асхана жабдықтарын заласыздандырушы және жуу құралының болуы;
3) «Дайын ас сапасын бақылау журналы»,«Тамақтану блогы қызметкерінің денсаулық жағдайын тіркеу журналы»,«Тоңазытқыш жабдықтарының  температуралық режимін есепке алу журналы» болуы;
4) Алғашқы медициналық көмек көрсету үшін дәрі қобдишасының болуы;
5) Санитарлық–эпидемиологиялық қадағалау мемлекеттік ұйымы берген,санитарлық-эпидемиологиялық қорытындысы(төлқұжат)бар, тамақтану азығын қамтамасыз етуші мамандандырылған автокөліктің болуы. Экспедитор – жүргізушінің жеке медициналық кітапшасы болуы қажет;
6) Мектепті басқарушы адамның растауы үшін  тамақтану режимі немесе графиктің ұсынылуы;
7)  Сапа қызметі бойынша берілген кепілхаттың болуы.
3. Білім мекемелерінің оқушылары үшін  ыстық тамақтандыруды ұйымдастыруға көрсетілетін қызметтердің сапалы орындалу мақсатында потенциалды жабдықтаушы қызмет көрсету барысында міндетті:
1)Көрсетілген меню бойынша оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру  (осы техникалық ерекшеліктегі №1 қосымша);
2) Растау құжаттары бар (сапа сертификаты, шешімі және т.б), сапалы және қатерсіз өнімдерді жеткізіп тұру (тамақтану өнімдері);
3) Санитарлық ережеге сай  жабдықтардың және орынның санитарлық жағдайын қамтамасыз ету және жабдық эксплуатациясы кезінде түзелместік немесе сыну байқалған жағдайда ағымдағы жөндеу жұмыстарын жүргізу;
4) Санитарлық ереже сәйкес тез құртылатын  өнімдерді тарату кезінде, жарамдылық мерзімін  сақтауды қамтамасыз ету;
5) Санитарлық құжаттар болған жағдайда ғана өнімді көлікпен жеткізіп беру;
6) Қажет болған жағдайларда лабораториялық бақылауға талқыға салынуға, тамақтану блогында күн сайын дайын ас сынау үшін тұруы қажет;
7)  Зарарсыздандыру, дезинсекциялау және дератизациялауға арналған, жұмыстарын өткізу туралы актiлерімен бірге шараларды жүргiзу;
8) Дайын азық үлгі алынғаннан кейін ғана беріледі. Тағамдар сапасының бағалауын бракераж комиссиясы, құрамда үш адамнан кем емес: дәрiгерлiк қызметкер, ас бөлiмнiң қызметкерi және органолептиканың көрсеткiштері бойынша бiлiм беретiн мекеме әкiмшiлiгінің өкiлi өткiзедi (үлгі тiкелей азық дайындалатын сыйымдылықтардан алынады). Бракераж қорытындысы «Дайын аспаздық азық-түлік бракераж журналында» тіркеледі. Пропорциялық тағамдар салмағы мәзірде көрсетілген тағам шығыстарына сай және гигиеналық нормаларға сай келуі міндетті. Тағамды дайындау кезінде технологияның ескерілмей бұзылуы және де астың дайын болмауы жағдайында барлық әшкереленген қателіктер жойылғанға дейін шығысқа жіберілмейді;
9) Күнделікті жұмыстың  алдында медициналық жұмыскермен  қоғамдық мекеме ұйымының жұмыскерін  дененің ашық бетінің жарақаттануына, тері ауруларына, іріңқап ауруына шалдығу мүмкіндігі, сонымен қатар тыныс алу жолдарының сыртқаттануына тексереді;
10)  Ерекше сақтауды талап ететін, тез бұзылғыш азық-түлікті сақтаудың жағдайы мен мерзімін қадағалау үшін термометрді пайдаланып (сынаптыдан басқа) тоңазытқыштағы сақтау режимін қадағалау жүргізу қажет. Уақытылы температура режимін қадағалап тіркейтін құрылғының болмауы кезінде, ақпарат ұсынылған формаға сай «тоңазытқыш жабдықтың температура режимін тіркеу журналына» енгізіледі;
11) қандай да бір технологиялық құрылғының істен шығу жағдайында мәзірге түзетулер енгізілуі керек, дайын тамақты өндіру кезінде санитарлық ережелер талаптарын сақтау қажет;
12) тамақтануды ұйымдастыру кезінде азық-түлікпен байланысатын материалдардың қауіпсіздік талаптарына сай келетін фарфорлы, фаянсты және шыны ыдыс (тәрелке, табақша, шыныаяқ, бокал) қолданылады. Дайын тамақты дайындау және сақтау  үшін үстел құралдары тат баспайтын болаттан немесе гигиеналық белгілері бойынша ұқсас материалдан жасалуы тиіс.
13) Түрі өзгертілген, шеттері сынған,жарылған, эмалі зақымданған, сынған асхана ыдыс-аяқтарын; алюминнен жасалған асхана құралдарын; пластмассадан жасалған өңдеу тақталарын және престелген фанераны; жарықтары мен механикалық зақымдары бар ұсақ ағаш құрал-жабдықтарын және өңдеу тақталарын пайдалануға рұқсат берілмейді;
14) Барлық қызметкерлердің алдын ала түсерде және периодты дәрiгерлiк
тексерулерiн дер кезiнде өтуі(Келісім шарт дәрігерлік тексеруден өтуге );
15) Қызметшілер құрамымен  санитарлық- ағарту жұмысын лекция, семинар, сұхбат жүргізу арқылы ұйымдастыру;
16) Қызметкерлердiарнайыкиiмменқамтамасызету (3 комлектен кем емес) жәнежүйелiорталықтандырылғанкіржуудыжәнежұмыскиiмiнжөндеуiнұйымдастыру;
17) Мектепоқушыларыныңқоректенуiнетыйымсалынғантағамдарды, газдыжәнеалкагольсiзэнергетикалықсусындарды, чипстарды, кепкеннанжәнегенномодифицирланғанингредиентері бар қоректенуөнімдерді, соныменбiргесағыздардыөткiзугерұқсатбермейдi;
18) Санитарлық- эпидемиологиялыққадағалаумемлекеттікұйымынанобъектіге (асханаорнына) санитарлық –эпидемиологиялыққорытындының (төлқұжаты) болуы.
19Қ. Қызметкөрсетуталаптарыжәнетөлем: мемлекеттіксатыпалукелісім –шартыбойынша
 
Күні 18.12.2014г.
Директор  ___________________________Айтуган О.
М.О.
 
Алматы қаласы Білім басқармасының
«№53 Мектеп - гимназия »  КММ оқушыларының тамақтануын ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушіні тандау бойынша конкурстық құжаттамаға техникалық тапсырмаға
1-қосымша
2014 жылғы бюджеттік каржы есебінен Алматы қаласының 6 күндік оқу қарастырылған  жалпы білім беретін ұйымдарындағы оқушыларға ыстық тамақ ұйымдастыру үшін арналған 4 апталық перспективалық мәзір
 
1-апта







Апта аттары
Ас  мәзірі
Салмақ мөлшері
 
Дүйсенбі
Биточки
Перловка
Бал 
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
50,5
75
10
100
200
10
 
Сейсенбі
Ірімшік қосылған салаты
Судак
Картоп езбесі
Итмұрыннан жасалынған кисель
Алма
Қара нан
50
75/50
75
200
200
10
 
Сәрсенбі
Май қосылған ірімшік қаттамасы
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
100/16
10
100
200
10
 
Бейсенбі
Қияр мен қызанақ салаты
Тефтели
Күріш
Мультивитаминді шырын
Банан
Қара нан
50
60
75
200
200
10
 
Жұма
Рагу
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
 
140/60
10
100
200
10
 
Сенбі
Ірімшік қосылған қызылша салаты
Қуырылған сиыр еті
Қара құмық
С витаминді кисель
Алма
Қара нан
50
50
75
200
200
10
 
 
 
II-апта







Апта аттары
Ас  мәзірі
Салмақ мөлшері
 
Дүйсенбі
Гуляш (сиыр етінен)
Макарон
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
50
75
10
100
200
10
 
 
Сейсенбі
Қырыққабат салаты
Жаркое
С витаминді кисель
 Алма
Қара нан
50
200
200
200
10
 
Сәрсенбі
Туралған зразы
Күріш
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
70
75
10
100
200
10
 
 
Бейсенбі
Қызанақ салаты
Судак
Сүтке соусындағы көкөністер
Шабдалы шырыны
Банан
Қара нан
50
75/50
75/26
200
200
10
 
Жұма
Палау                     
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
150/50
10
100
200
10
 
Сенбі
 
 
 
Шикі көкеністерден жасалынған салат
Бұқтырылған сиыр еті
Бұқтырылған қырыққабат
Итмұрыннан жасалынған кисель
Алма
Қара нан
50
 
50
75
200
200
10
 
 
 
 
 
III апта







Күні
Тағамдардың аты
Мөлшері
 
 
 
Дүйсенбі
 
 
Сары май қосылған ірімшік қаттамасы
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
100/16
 
10
100
200
10
 
 
Сейсенбі
 
 
 
Сәбіз салаты
Қуырылған сиыр еті
Пісірілген бұршақ
Итмұрыннан жасалынған кисель
Алма
Қара нан
50
50
75
200
200
10
 
 
Сәрсенбі
 
 
 
 
Рагу (сиыр етінен)
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
140/60
10
100
200
10
 
 
Бейсенбі
 
 
 
 
Ірімшік қосылған қызылша салаты
Голубцы (сиыр етінен)
Алма шырыны
Банан
Қара нан
50
150/50
200
200
10
 
 
Жұма
 
 
 
 
Гуляш (сиыр етінен)
Пісірілген макарон
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
50
75
10
100
200
10
 
 
Сенбі
 
 
 
 
Қияр салаты
Судак
Картоп езбесі
С витаминді кисель
Алма
Қара нан
50
75/50
75
200
200
10
 
 
IV- апта







Апта аттары
Ас  мәзірі
Салмақ мөлшері
 
Дүйсенбі
Еттен жасалған котлет
Күріш және картоп езбесі
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
50/5
75
10
100
200
10
 
Сейсенбі
Шикі көкеністерден жасалынған салат
Бұқтырылған сиыр еті
Бұқтырылған қырыққабат
С витаминді кисель
Алма
Қара нан
50
50
75
200
200
10
 
Сәрсенбі
Биточки (сиыр етінен)
Қара құмық
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
50/5
75
10
100
200
10
 
Бейсенбі
Қияр және қызанақ араласқан салаты
Судактан жасалған тефтели
Сүтті соустағы көкөніс
Мультидәрумен шырыны
Банан
Қара нан
50
75
75/26
200
200
10
 
Жұма
Жаркое
Бал
Сүзбеше
Витаминделген мектеп сүті
Қара нан
200
10
100
200
10
 
Сенбі
Ірімшік қосылған салаты
Тефтели (сиыр етінен)
Переловка
Итмұрыннан жасалынған кисель
Алма
Қара нан
50
60
75
200
200
10
 
 
 
Күні 18.12.2014
Директор  ___________________________Айтуган О.
М.О.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Орта білім беру ұйымдарында білім 
алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру
 бойынша көрсетілетін қызметтерді
 берушілерді таңдау жөніндегі
 үлгілік конкурстық құжаттамаға
 3-қосымша
 
Конкурсқа қатысуға өтінім
(заңды тұлғалар үшін)
 
Кімге _______________________________________________________________
                       (конкурсты ұйымдастырушының атауы)
Кімнен ______________________________________________________________
                     (әлеуетті өнім берушінің толық атауы)
 
1. Конкурсқа қатысуға үміткер әлеуетті өнім беруші туралы мәліметтер:
 
 



Әлеуетті өнім берушінің заңды, почта мекенжайы және байланыс телефондары



Заңды тұлғаның банктік деректемелері (БСН, БСК), сондай-ақ заңды тұлғаға қызмет көрсететін банктің немесе оның филиалының толық атауы мен мекенжайы



Заңды тұлғаның бірінші басшысының Т.А.Ә.



2. __________________________________________________________________
                     (заңды тұлғаның толық атауы)
осы өтініммен _______________________________________________________
                            (конкурстың толық атауы)
      конкурсқа әлеуетті өнім беруші ретінде қатысуға ниет білдіреді
және конкурстық құжаттамада көзделген талаптар мен шарттарға сәйкес
_____________________________________________________________________
                        (қажетін көрсету керек)
қызмет көрсетуді жүзеге асыруға келісім береді.
3. __________________________________________________________________
                      (заңды тұлғаның толық атауы)
осы өтініммен заңнамада көзделген бұзушылықтардың жоқтығын растайды.
4. __________________________________________________________________
                      (заңды тұлғаның толық атауы)
конкурстық құжаттамамен танысқанын және конкурсты ұйымдастырушыға
және конкурстық комиссияға өзінің құқықтық қабілеті, біліктілігі,
сапалық және ______________________________ көрсетілетін қызметтердің
                (қажетін көрсету керек)
      өзге де сипаттамалары туралы дұрыс емес мәліметтерді бергені
үшін жауапкершілігі, сондай-ақ Қазақстан Республикасының қолданыстағы
заңнамасында көзделген өзге де шектеулерді сақтауы туралы хабардар
етілгендігін растайды.
_____________________________________________________________________
                   (заңды тұлғаның толық атауы)
      осы конкурсқа қатысуға өтінімде және оған қоса берілетін
құжаттарда мұндай дұрыс емес мәліметтерді бергені үшін өзіне толық
жауапкершілікті қабылдайды.
5. Осы конкурстық өтінім ____________________ күн ішінде қолданылады.
6. __________________________________________________________________
                      (заңды тұлғаның толық атауы)
      жеңімпаз деп танылған жағдайда, біз шарттың орындалуын
қамтамасыз етуді шарттың жалпы сомасының үш пайызын құрайтын сомада
енгізуге міндеттенеміз.
7. Конкурсқа қатысуға өтінім біздің арамыздағы міндетті шарттың рөлін
атқарады.
 
Күні
Басшының қолы __________________________________________________ М.О.
                          (Т.А.Ә., лауазымын көрсету)
 
  Орта білім беру ұйымдарында білім 
алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру
 бойынша көрсетілетін қызметтерді 
 берушілерді таңдау жөніндегі   
 үлгілік конкурстық құжаттамаға  
 4-қосымша             
 
Конкурсқа қатысуға өтінім
(жеке тұлға үшін)
 
Кімге _______________________________________________________________
                    (конкурсты ұйымдастырушының атауы)
Кімнен ______________________________________________________________
                   (әлеуетті өнім берушінің толық атауы)
1. Конкурсқа қатысуға үміткер жеке тұлға (әлеуетті өнім беруші)
туралы мәліметтер:
 
 




Прокомментировать
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите код с картинки:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив